General Knowledge for Competitive Exam – Sports
Q1. Who has become the new head coach of the Indian Men’s National Football Team?
Correct Answer: B. Khalid Jamil
Q2. How many teams will participate in the FIFA World Cup 2026?
Correct Answer: C. 48 teams
Q3. Who won the Santosh Trophy 2024-25 title?
Correct Answer: D. West Bengal
Q4. Which countries will host the ICC Under-19 Men’s Cricket World Cup 2026?
Correct Answer: B. Zimbabwe and Namibia
Q5. Who is the winner of Pro Kabaddi League Season 12?
Correct Answer: C. Dabang Delhi
Q6. The FIDE Chess World Cup 2025 trophy will be named after whom?
Correct Answer: D. Viswanathan Anand
Q7. Who wrote the book “A Shot at History: My Obsessive Journey to Olympic Gold”?
Correct Answer: B. Abhinav Bindra
Q8. Who won the French Open 2025 Men’s Singles title?
Correct Answer: C. Carlos Alcaraz
Q9. Who took the most wickets in tests for the Anderson-Tendulkar Trophy 2025?
Correct Answer: D. Mohammed Siraj
Q10. Who became the youngest player to win the Women’s Chess World Cup 2025?
Correct Answer: B. Divya Deshmukh
