General Knowledge for Competitive Exam

General Knowledge for Competitive Exam

General Knowledge for Competitive Exam

General Knowledge

General Knowledge

General Knowledge for Competitive Exam – Obituaries 2025

Q1. What is the name of the co-discoverer of the DNA structure who recently passed away?
  • A. Francis Crick
  • B. Maurice Wilkins
  • C. James D. Watson
  • D. Rosalind Franklin
Correct Answer: C. James D. Watson
Q2. At what age did the famous Hindi and Bhojpuri writer Ramdarash Mishra pass away?
  • A. 95 years
  • B. 98 years
  • C. 101 years
  • D. 105 years
Correct Answer: C. 101 years
Q3. What is the name of the veteran Marathi actress who passed away recently at the age of 85?
  • A. Reema Lagoo
  • B. Daya Dongre
  • C. Sulochana Latkar
  • D. Smita Patil
Correct Answer: B. Daya Dongre
Q4. At what age did the world’s oldest Olympic gold medalist, Charles Coste, pass away?
  • A. 98 years
  • B. 101 years
  • C. 104 years
  • D. 106 years
Correct Answer: B. 101 years
Q5. At what age did the iconic singer and actor from Assam, Zubeen Garg, pass away?
  • A. 48 years
  • B. 52 years
  • C. 58 years
  • D. 62 years
Correct Answer: B. 52 years
Q6. At what age did the famous cricket umpire Dickie Bird pass away?
  • A. 85 years
  • B. 89 years
  • C. 92 years
  • D. 96 years
Correct Answer: C. 92 years
Q7. At what age did the famous Kannada novelist Dr. S.L. Bhyrappa pass away?
  • A. 88 years
  • B. 91 years
  • C. 94 years
  • D. 97 years
Correct Answer: C. 94 years
Q8. Actor Pankaj Dheer passed away at the age of 68; which role did he play in Mahabharat?
  • A. Arjun
  • B. Bhishma
  • C. Karna
  • D. Duryodhana
Correct Answer: C. Karna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *