RRB NTPC General Knowledge – Sports
Q1. Santosh Trophy is related to which sport?
Correct Answer: Option C – Football
Q2. Lord’s Cricket Ground is located in which country?
Correct Answer: Option B – England
Q3. Vijay Hazare Trophy is related to which sport?
Correct Answer: Option C – Cricket
Q4. Mahatma Gandhi Stadium is located in which city?
Correct Answer: Option D – Jabalpur
Q5. I-League is associated with which sport?
Correct Answer: Option B – Football
Q6. Who won the first Cricket World Cup in 1975?
Correct Answer: Option C – West Indies
Q7. Nehru Cup is related to which sport?
Correct Answer: Option D – Football
Q8. WACA Stadium is located where?
Correct Answer: Option B – Australia
Q9. Davis Cup is related to which sport?
Correct Answer: Option B – Tennis
Q10. Who is the first tennis player to win 20 Grand Slams?
Correct Answer: Option D – Roger Federer
Q11. FA Cup is associated with which country?
Correct Answer: Option C – England
Q12. Gabba Stadium is located where?
Correct Answer: Option B – Brisbane
Q13. Border-Gavaskar Trophy is related to which sport?
Correct Answer: Option C – Cricket
Q14. Who was the first Indian to win a gold medal in Olympic hockey?
Correct Answer: Option D – Major Dhyan Chand
